Det kanadiske fisk- og sjømatsselskapet Atlantic Groundfish Council har valgt det norske byrået SDG/TBWA som sitt nye byrå etter internasjonal pitsjerunde. Dermed har det nylig sammenslåtte byrået  sikret seg et stort globalt oppdrag. 

- Vi var meget imponerte over kombinasjonen av grundig, gjennomtenkt og involverende strategisk tilnærming og inngående kunnskap og erfaring fra sjømatsektoren, noe som gjorde at SDG/TBWA stod ut i den internasjonale pitsjen om å få oppdraget, sier Cara Pike, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i AGC.

Byrået skal fremover utvikle og implementere Atlantic Groundfish Councils (AGC) strategiske markedsføring, identitet, kommunikasjon og aktiviteter i Europa og globalt.

- AGC er en global drømmekunde for SDG/TBWA, hvor vi virkelig får vist vår tverrfaglighet på strategi, visuelle identitet, reklame og produksjon på en rekke ulike nivåer, sier administrerende direktør i SDG/TBWA Valgeir Magnusson.

 AGC har siden 1997 jobbet for å utvikle og representere fiskeindustrien med utspring fra det Atlantiske Canada, og kan sammenlignes med den rollen Norsk Sjømatråd har.

- Vi er meget godt i gang med arbeidet, som vil bli synlig om noen få uker, både i Europa, Asia og Afrika, legger han til.

Les også: Heisholt blir kreativ leder i SDG/TBWA: - De siste årene har vært slitsomme