Nå vil Europris gi tilbake til medlemmene av kundeklubben. Nå får kunder både bursdagshilsen i form av en reklamefilm, i tillegg til en liten bursdagsgave.

- Dette er et viktig ledd i det å gi noe ekstra tilbake til medlemmene i kundeklubben vår. Vi har stor tro på at dette vil vise enda mer av den unike og rause personligheten til Europris, i tillegg til å være et sted du gjør gode kjøp og får mer til overs, sier Per Gustav Barth-Hansen, markedssjef i Europris.

- Det er et steg mot å gjøre kommunikasjonen vår varmere og mer personlig og det er ekstra gøy at mange ansatte deltar foran kameraet i produksjonen. Det er med på å få frem kulturen blant ansatte som hver dag ønsker at kundene våre skal ha den beste opplevelsen ved å besøke oss, legger han til.

Filmen er laget i samarbeid med produksjonsselskapet Kringle, som står for det kreative, både idé og produksjon, og teknologiselskapet Seen, som eies av blant andre Petter Stordalen. 

Europris blir altså neste i rekken av selskaper som tar i bruk data-drevet video. Seen stod blant annet bak Erna Solbergs reklamestunt under valgkampen sist. Circle K benyttet også teknologien før jul for å takke sine toppkunder. 

 - Det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med Europris på denne kampanjen. Vi i Seen mener denne filmen setter en ny standard for hvordan merkevarer bør anerkjenne sine kunder, sier Martin Nerstad, administrerende direktør i Seen.

Les også: Tidligere radiostjerne i ny Circle K-kampanje: - Denne låta er til deg

Her kan du se en av bursdagsfilmene: