Etter pandemien har markedet for oppussingsprosjekter bremset opp som følge av høy prisvekst og renteøkninger. Til tross for dette har Obs Bygg klart å oppnå en vekst på 2,5 prosent i motsetning til bransjens nedgang på 13 prosent siden 2021, og nå sparker de i gang høysesongen for oppussing med en rekke små reklamesnutter som videreutvikler kommunikasjonskonseptet «Enklere å si ja».

Det melder byggevarekjeden Obs Bygg i en pressemelding. 

- Vi håper å inspirere enda flere til å realisere sine drømmer for hjem og fritidsbolig og at, så mange som mulig, opplever at vi gjør det enklere å si ja til å ta fatt på sitt prosjekt, sier salgs- og markedsleder hos Obs Bygg, Gard Hasselstrøm, i en pressemelding.

- De siste årene har vi oppnådd gode resultater ved å fokusere mer på merkevarekommuniaksjon, inspirasjon og ved å nå yngre målgrupper gjennom riktige kanaler. Våren er i anmarsj og høysesongen for byggevarer starter nå, fortsetter han.

Hasselstrøm sier at 2024 blir både «et krevende og et spennende år».

- Vi har ambisjon om å styrke merkevaren og forsterke lavprisposisjon, samtidig som vi våger å prøve nye ting for at Obs Bygg skal vokse videre, sier Hasselstrøm.

Det er reklamebyrået WAL og kreatørteamet Kristian Haukland og Simen Ødemotland Instefjord som står bak reklamekonseptet.

- «Enklere å si ja» viste seg å være et konsept som også kundene nikket til da det ble lansert, og det har gitt veldig gode resultater så langt. Gjennom videreutviklingen styrkes fokuset på beslutningsøyeblikkene med flere versjoner. Det er mer historiefortelling, mer energi og godfølelse i både musikk og nikking, sier de i meldingen.

Filmene som du kan se under er produsert av produksjonsselskapet Tangrystan med Lars Kristian Flemmen på regi. Musikk er komponert av Stein Johan Grieg Halvorsen.

Se den nye reklamekampanjen her!