- Vi har erfart at markedet for digitale produkter og tjenester er godt, og har troen på at det vil fortsette. Vi har medvind, og har fått god hjelp av våre kolleger i Netlife i Oslo og Try til å sette fart i Bergen, sier daglig leder Øyvind Storli Hoel.

Design- og teknologibyrået ansetter på alle fronter når de dobler antall ansatte og blir 30 ansatte. Prosjektleder og rådgiver, Alice Holm, forteller at hun har hatt Netlife i kikkerten siden hun var student.

- Jeg har sett opp til Netlife siden jeg var student, og har brukt fagbloggen som oppslagsverk både som student og i tidligere jobber. Det er jo det kuleste stedet å jobbe i Bergen, sier hun.

Hans Fredrik Hag forteller at Netlife var en perfekt med for ham.

- For meg var det litt som å komme hjem i godstolen. Gjennom studietiden og arbeidslivet har jeg hatt et mål om å jobbe i et miljø hvor man skaper reell verdi for kundens brukere og har det dønn kjekt på jobb. Det har jeg funnet i Netlife, sier Hag.

Byrået flyttet i januar inn i noe lokaler i Kong Oscarsgate, og fyller nå opp kontorene.

- De nye lokalene håper vi blir et naturlig møtepunkt for folk som er opptatt av kundeopplevelser og kommunikasjon på Vestlandet. Her kommer vi, i samarbeid med Try og andre, til å invitere inn til fagprater på nyåret, sier Storli Hoel.