Citycon har valgt Try Design som leverandør av merkevarestrategi og visuell identitet når de skal gjøre Trekanten senter til Trekanten nabolag med 180 hotellrom, 700 kontorplasser, møteplasser og serveringssteder.

- Trekanten er en institusjon i Asker, og navnet har eksistert lenge før kjøpesenteret tok det i bruk. Sammen med Citycon har vi laget en strategi for det neste kapittelet i historien om Trekanten. Det som er et kjøpesenter og som har det meste, skal bli en møteplass som skal samle de fleste, sier Tonje Jæger, leder i Try Design.

Målet er å kommunisere at Trekanten blir et nabolag fylt av overraskelser og opplevelser.

- Da Citycon kom til oss hadde de allerede gjort en veldig solid jobb, så vi fikk overlevert et sjeldent godt underlag. Teamet har bestått av både Try og Citycon, men også meglere, arkitekter og mange andre. Det har vært lærerikt og krevende, men først og fremst utrolig gøy å få være med på å forme et prosjekt som skal bety så mye for så mange. Vi har dessuten blitt godt kjent med, og utrolig glad i, Asker gjennom dette prosjektet, legger hun til.

Kristine Eknes Blom, senterleder på Trekanten, forteller at briefen har gått ut på å fremstille Trekanten Nabolag som en moderne bykjerne og en integrert del av Asker sentrum.

- Vi er veldig fornøyde med resultatet av samarbeidet med Try Design. De har utarbeidet en helt ny identitet for Trekanten, som reflekterer våre ambisjoner for Asker sentrum. Det er det nye levende Asker som Try så fint har klart å uttrykke i sitt arbeid. De har lykkes med å skape en identitet som både inspirerer oss og som askerbøringene kommer til være stole av, sier Eknes Blom.

Trekanten Nabolag skal etter planen stå ferdig i årsskiftet 2026/2027.

Try Design Trekanten 980.jpg

Nytt design: Trekanten har naturlig nok blitt et sentralt element når Try Design har gitt Trekanten nytt design.