Pearl Convert har spesialisert seg på netthandel. Nå vil de bruke denne kompetansen til å bygge et eget digitalt markedsføringsbyrå. Siv Ida Dippner skal lede satsingen.

- Det er nettopp bakgrunnen innen e-commerce, konverteringsoptimalisering og digital kundereise som er vårt konkurransefortrinn innen digital markedsføring. Med dette følger det naturlig et enormt resultatfokus, samtidig som rådgiverne også forstår og vurderer totaliteten og kompleksiteten til hele det digitale økosystemet, sier Siv Ida Dippner i en pressemelding.

Hun har jobbet i Pearl Convert siden 2020. Før det har hun ledet satsinger innen e-commerce og markedsføring i selskaper som Hotels.com, Starcom og Royal Caribbean Group.

- Vi ser at mange globale mediebyråer nå satser mer på å ansette rådgivere med ecommerce-ekspertise, og legger dette til eksisterende tilbud. Vi bygger opp den andre veien, og har en hel organisasjon hvor dette er grunnpilaren, sier Dippner.

Hun har samlet et team bestående av spesialister på e-commerce, digital markedsføring, betalt søk og organisk søk.

- Satsningen skal bidra til enda bedre totalløsninger for kundene, og gir oss kapasitet til å møte økt etterspørsel. Den digitale kundereisen består ikke av isolerte aktiviteter, og nå kan vi jobbe mer målrettet på tvers av kundereisen - alt fra strategisk rådgivning til hvilket bannerdesign som konverterer best, sier Dippner.