Tidligere i år hentet konsulentselskapet Forte Digital inn Kahoot-direktør, Agnete Tøien Pedersen til å lede sin nye satsing på datadrevet markedsføring, Forte Optimize. Nå har Tøien Pedersen gjort sine første ansettelser og henter inn Peter Barte, Martin Nordby og Aurora Prøis Halliday.

De tre kommer fra henholdsvis Flokk, Nordea og Sats. 

- Peter, Martin og Aurora har til sammen mer enn 30 års erfaring innen markedsføring og digitalisering, både fra konsulentselskaper, men også in-house-erfaring fra store, etablerte merkevarer. Med den erfaringen og kompetansen er vi på god vei til å bygge et robust fagmiljø og er godt rustet til å hjelpe både nye og eksisterende kunder, sier Tøien Pedersen.  

Videre forklarer Tøien Pedersen at ambisjonen er å bli «Norges ledende fagmiljø for datadrevet markedsføring». 

- Det handler om å tenke strategisk omkring hele kundereisen for å sikre gode resultater både med kort- og langtids perspektiv. Med datadrevet markedsføring som en del av Forte Digitals tverrfaglig leveransemodell, kan vi levere enda mer helhetlig for kundene, sier hun.  

Forte Optimize jobber i dag med Forte Digitals eksisterende kunder, og har ifølge en melding landet nylig flere nye kunder innen blant annet e-handel, telekom, varehandel og medlemsorganisasjoner. Målet er å vokse både organisk og gjennom oppkjøp. 

– Vi vokser raskt, og er på god vei til å bygge et av de ypperste miljøene i Norge innen growth marketing. I tillegg til å fortsette å rekruttere høyt kompetente spesialister og rådgivere, utelukker vi heller ikke at oppkjøp kan bli aktuelt om vi finner den riktige matchen, sier Tøien Pedersen.  

Forte Digital teller i dag mer enn 350 ansatte på tvers av Norge, Danmark, Tyskland og Polen.