Konsulentselskapet Aboveit har signert en treårig rammeavtale med Posten Bring.

- Brukeropplevelse er et meget viktig og sterkt voksende område i Posten Bring. Vi ser frem til samarbeidet med Aboveit for å dra nytte av deres kompetanse og kunnskap i dette feltet, sier IT-direktøren i Posten Bring, Arne Erik Berntzen, i en melding. 

Aboveit rådgir, designer og utvikler digitale løsninger. Nå som kontrakten med Posten Bring er i boks vil dette også bli arbeidsoppgavene innenfor brukeropplevelse og tjeneste- og interaksjonsdesign. Sjefen for brukeropplevelser i Aboveit, Cathrine Donberg, som i 2022 var på Abelia og Odas topp 50-liste over landets fremste tech-kvinner, ser frem til å starte samarbeidet med Posten Bring.

- For oss er det en unik mulighet til å få være med på Posten Brings innovative retning og satsing på bærekraft, kundeopplevelse og teknologi, sier Donberg. 

Les også:  Her er Norges fremste tech-kvinner – Schibsted-sjef og AntiDiffer-gründer er inne på listen

Donberg selv kom til Aboveit etter å ha jobbet både i Sopra Steria, Grid Design og Forte Digital. 

- Dette er også viktig for oss i Aboveit. Vi stiller med erfarne designere som dekker alle designbehov på både digitale og analoge flater, og ser frem til å samarbeide med et ledende nordisk selskap som Posten Bring, sier hun. 

Aboveit har over 100 ansatte i Norge og holder til i Barcode i Oslo. Fra før har de jobbet med blant annet Bufdir, Telenor, Ice og Bymiljøetaten i Oslo kommune. 

I 2022 hadde Aboveit en omsetning opå hele 127 millioner kroner, kraftig opp fra 2021-omsetningen på 89,6 millioner kroner. Overskuddet før skatt endte på 14,2 millioner kroner i fjor. 

Les også:  Aboveit henter salgsdirektør fra Sopra Steria