Avtalen gjelder design og utvikling av digitale løsninger for kjedens meglere og deres kunder.

- Å investere i digitale tjenester som effektiviserer arbeidshverdagen deres og forenkler salgsprosessen for kundene våre vil bidra til å skille oss ut i markedet, tiltrekke de beste meglerne og selge enda flere boliger fremover, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, administrerende direktør i Nordvik Bolig, i en pressemelding.

Det var i høst at Nordvik gjennomførte en byråkonkurranse hvor Unfold gikk ut som det sterkeste byrået.

- Unfold viste en helhetlig forståelse for oppgaven, fokus på godt håndverk, og en fleksibel tilnærming til digital produktutvikling som gjorde at de skilte seg ut i konkurransen med de andre, sier Robert Bue, teknologidirektør i Nordvik Bolig.

Han fortsetter:

- Med erfaringen og spisskompetansen de har innen bolig- og eiendomsmarkedet, er vi trygge på valget og ser allerede at samarbeidet begynner å levere betydelig verdi for oss.

Ifølge Andreas Ziener, CPO i Unfold, er arbeidet med Nordvik allerede godt i gang.

- Vi fant tonen med Robert og gjengen i Nordvik fra første møte. De er en spesielt god match for modellen vår med små, tverrfaglige team som kan levere resultater fort, siden de selv sitter med mye teknologisk kompetanse og solid brukerforståelse, kombinert med et tydelig mandat og en ambisiøs målsetning, sier Ziener.

Designbyrået Unfold har i dag rundt 25 faste ansatte, med et tilsvarende antall tilknyttede frilansere, og har blant annet Mestergruppen, Dibber, Obos på kundelisten.