Det nye teknologi- og designbyrået Antidiffer ansetter Ronny Ellefsen og Andrea Kristine Lysgaard som nye designere.

- At digitalisering og de endringene det fører med seg, er noe kundene er opptatt av er uten tvil. Det er nettopp derfor vi styrker oss ytterligere på brukeropplevelse og design, sier partner og daglig leder i Antidiffer, Ann-Kristin Hansen til Kampanje.

De to ferske tilskuddene kommer henholdsvis fra Hyper, mens Andrea er nyutdannet fra AHO med master i design.

- Ronny Ellefsen og jeg har kjent hverandre lenge, og vi har diskutert fag i årevis, men aldri fått jobbet sammen. Vi snakket sammen når han flyttet hjem til Norge for et drøyt år siden, men da var ikke Antidiffer helt på plass enda. Men nå er tiden helt riktig for både AntiDiffer og Ronny, fortsetter Hansen.  

Ronny Ellefsen har tidligere drevet Tape London Ltd. Et design studio i Storbritannia og Tape Interactive Sveits, og han har også vært i Silicon Valley med nettverksorganisasjonen YoPro som han drev i London, Dublin, Barcelona og Singapore.

- Andrea Lysgaard på sin side imponerte oss både med sin strategiske tanker og ikke minst fantastiske designegenskaper.  Hun var med som frivillig på Yggdrasil-konferansen tidligere i år, så det var der vi møttes først. Jeg så allerede der at hun var noe for seg selv, så jeg er superglad for at hun ville være med på dette gründer-eventyret, sier Hansen.