Et nytt Young Lions-team ble torsdag kveld kåret, og denne gangen var det annonsørene selv som stemte frem sine beste, unge markedsfører, Vinnerduoen som dermed kan sette seg på flyet til Cannes i år er Megan Muravez og Karoline Foss som begge er 25 år.

Les også: Starcom-duo sikrer Young Lions-seier: - Uventet, overraskende, stas og gøy

I løpet av våren kåres det en rekke unge reklame- og markedsføringstalenter i både reklame, film, medier, PR og markedsføring og i kveld var det altså de to unge markedsførerne fra Orkla som gikk til topps.

- Dette var virkelig gøy og lærerikt. Vi har lært hverandre å kjenne på helt nye måter, sier Megan Muravez fra scenen.  

Det er ikke første gang Orkla markerer seg i denne kategorien både i Norge og i utlandet. De siste to årene har de norske vinnerne begge ganger kommet fra Orkla og de har prestert knallsterkt med gull i 2021 og sølv i 2023. 

- Nå mangler det bare en bronse, sier Foss. 

- Ha ha, nei vi skal gjøre så godt vi kan i Cannes, sier Muravez. 

- Vi har litt å leve opp til og kjenner litt på presset, sier Foss.

Les også: Sølv til reklametalenter fra Orkla i Cannes: - Helt rått

Les også:  Orkla-talenter til topps i Young Lions: - Helt uvirkelig

De to jobber begge til daglig i snacks- og sjokoladedelen i merkevarekjempen Orkla og har vært der i drøye to år. Foss er merkevaresjef og jobber for tiden mye med sjokolade og Sætre kjeks, mens Muravez er Activation-sjef for sjokolade som blant annet Stratos. 

- Kos og hygge til det norske folk, kan det bli bedre. Det er jo produkter som nesten selger seg selv også kan vi bare drysse litt magi over, sier Foss. 

Årets konkurranse bygger på en oppgave fra den veldedige utviklings- og nødhjelpsorganisasjonen Care Norge.

- Vinnerteamets idé og presentasjonsevner uttrykker en helt egen samstemthet, de spiller hverandre gode og har eksepsjonelt god flyt i presentasjonen. het det i jurybegrunnelsen.  

 Les mer: Skal forsvare Norges film- og print-ære i Young Lions