Vinneren av Sølvfisken for februar er klar og igjen er det reklamebyrået Morgenstern som trekker det lengste strået i konkurransen om nominasjonene til den store «Gullfisken».

Les også: Kan ta hat-trick i Gullfisken: - Gøy å være med å kjempe

Morgenstern vant også sølvfisken for januar. Den gangen var det kreatørteamet Anders Muurman Holm og Sebastian Lien Prestø for Finn.no. I februar er Finn byttet ut med Widerøe og kreatørteamet består av Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke.

- Widerøe feirer nitti år og de gjør det med en film som går ut i hundre og som bare øker på. Det er en reklamefilm som får oss til å glemme at vi ser på reklame, mens vi heier på nittiåringer som hopper ut av vindu og rømmer fra gamlehjem til fullt rocke-øs, skriver juryen i sin begrunnelse.

Videre skriver de:

- Filmen er et sjarmerende bevis på at nittiåringer, inkludert Widerøe selv, kan være fulle av guts, opprør og gode ideer. Det er også deilig med reklamefilmer der alt går opp til slutt, og man blir litt ekstra glad når Widerøe forteller at alle nittiåringer faktisk flyr gratis med dem i år. Noen i juryen påpekte at dette måtte jo være et snedig business case, siden endel nittiåringer kanskje trenger et lite (og betalende) entourage om de skal på tur. Uansett, juryen tar av seg solhatten, gleder seg til alderdommen og gratulerer Widerøe med Sølvfisken for februar.

Les også: Widerøe gir bort gratis flybilletter til 90-åringer: - Tenkte likeså godt å invitere hele gjengen

Filmen er laget av produksjonsselskapet Tangrystan med Lars Kristian Flemmen på regi. Produsent var Gry Sætre.

Se februar-vinneren her: