Stian Letessier og Robin Larsen er klare for nye oppgaver i Podimo. Letessier går inn i rollen som redaktør. Han kommer sist fra stillingen som podkastsjef og avdelingsleder i produksjonsselskapet Både Og. I Podimo vil han ha ansvar for alle eksterne produksjoner, som «G-punktet» med Iselin Guttormsen og «198 land med Einar Tørnquist».

- Etter 14 fantastiske år i Både Og AS var det riktig å bevege seg videre. Jeg har fulgt med på Podimo fra sidelinjen og latt meg imponere over ambisjonsnivået og innovasjonskraften til Podimo lokalt og globalt. Jeg gleder meg til å bidra med min erfaring og kunnskap, sier Letessier.

Robin Larsen går inn i et vikariat som sosiale medier-manager. Han tar med seg syv års erfaring fra Made Management og Warner Music Norway der han har jobbet med artister som blant andre Aurora, Sigrid, Chris Holsten og Susanne Sundfør.

- Podimo tilfører noe helt unikt og ambisiøst til lyd- og podkastbransjen. Å få muligheten til å bidra med utviklingen av selskapets merkevare på sosiale medier er en oppgave jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Larsen.

Fride von Porat, daglig leder i Podimo, gleder seg over rekrutteringene.

- Ambisjonen vår er å bli den største tjenesten for lydunderholdning i Norge, og da er det helt avgjørende at vi får med oss de beste på laget. Letessier og Larsen har ikke bare erfaringen på sin side, men er også to skikkelig hyggelige personer å jobbe med. Vi er veldig glade for at de har valgt Podimo som sin nye arbeidsplass, og med dette bidra til å løfte selskapet til nye høyder, sier von Porat