E24 ruster opp med nye ansatte, ny eierstruktur og nå også ny design.

- E24s ambisjoner er først og fremst en journalistisk oppgave, som krever at vi leverer den beste journalistikken. Men vår posisjon og merkevare er også tett knyttet til hvordan vi ser ut og møter brukeren. Og etter 14 år er det kanskje på tide for E24 å bli voksen og finne vår egen identitet, sier sjefredaktør Gard L. Michalsen.

Schibsteds næringslivsavis ønsker både å nå ut til en ung målgruppe og til flere kvinner.

- Og når vi spør brukere i den målgruppen vi ønsker å nå, er tilbakemeldingen klar: Vi må få vårt eget uttrykk og identitet, og skape en premiumfølelse som appellerer til denne kjernemålgruppen, sier administrerende direktør Ida Barth Thomassen i E24.

De har inngått et samarbeid med designbyrået Bielke & Yang for å finne frem til den nye visuelle identiteten.

- De er et ungt og offensivt byrå, som passer godt til E24s ambisjoner og den målgruppen vi ønsker å nå. Vi liker det de har gjort før, og ikke minst har vi fått en god match med dem. Det er utrolig viktig for en så omfattende jobb vi skal ut på nå, sier Thomassen.

- Det er utrolig spennende for oss å få være med på det som må sies å være en historisk satsing på næringslivsjournalistikk. Med en mediebransje som opplever tøffe tider føler vi oss privilegerte som får være med å gå mot strømmen og satse alt på å tilgjengeliggjøre økonomistoff for flere, sier Aksel Overskott, prosjektleder i Bielke&Yang.