Fra Schibsted ble det i dag kjent at Camilla Kim Kielland (38), som blant annet er kjent som en av gründerne bak kommunikasjonssuksessen Trigger, begynner i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsansvarlig i Schibsted Norge.

Da det i fjor ble kjent at Kielland skulle slutte i Trigger, uttale hun til Kampanje;

- Jeg er fortsatt utrolig glad i folka her. Trigger er en del av meg. Dette er litt som å amputere en kroppsdel.

Les også: PR-gründer slutter i Trigger

Les også: Trigger-gründer sluttet - casher ut sju millioner

I dag kommenterer hun den nye jobben slik;

-Det å formidle fri, gravende og uavhengig kvalitetsjournalistikk, er helt avgjørende for et velfungerende demokrati og var motivasjonen for at jeg i sin tid valgte journalistikk som mitt fag. Jeg heier på journalistyrket og den redaksjonelle friheten, og hvis jeg kan få være med å kjempe for dette, så gir det virkelig mening for meg, sier hun i en melding.

Stillingen som Kielland går inn i, er nyopprettet med bakgrunn i en stadig mer kompleks mediehverdag.

- Kompleksiteten i en moderne medievirksomhet som vår blir stadig større, noe som øker behovet for å kommunisere status og utviklingstrender på en begripelig og engasjerende måte. Vår tunge satsing på ny teknologi, endringer i organisasjonen og komplekse konkurranseforhold som stadig blir mer globale, er eksempler på trender som understreker behovet for å kommunisere godt, sier COO Siv Juvik Tveitnes i Schibsted Norge.

I Schibsted kommer hun til å jobbe med kommunikasjon i mediekonsernets norske selskaper, og kommer også til å ta en rolle i forhold til eksternkommunikasjon og jobbe tett med kommunikasjonsenheten i Schibsted ASA.

Camilla Kim Kielland er journalistutdannet og har blant annet jobbet med barne- og ungdomsprogrammer i NRK før hun gikk til kommunikasjonsbransjen.

Hun begynner i den nye jobben i mars.