I det digitale markedsføringsbyrået Omega Media, startet av Erling Løken Andersen i 2004, vokser seg større. I oktober startet fire nyansatte i byrået.

Robin Figueredo og Kine Aarum er begge ansatte som digitale rådgivere. Figueredo kommer sist fra jobben som han leder for rekrutterings- og markedsstrategi i reklamebyrået Switch Communication, mens Aarum kommer sist fra salgsstartupen Vainu. Agnes Bendixen har startet i stillingen som prosjektmedarbeider. Til sist har Amilie Dyrø Waag kommet til byrået som lærling i mediegrafikerfaget.

- Hovedfokuset vårt er hele tiden økonomisk vekst, men vi er også opptatt av å dele kompetansen vi sitter på med unge talenter i bransjen. De siste par årene har vi jevnlig tatt inn praktikanter, og har opplevd stor nytteverdi av dette. Vi ønsker ikke bare at praktikantene skal være en ressurs for oss, men at vi også kan være en ressurs for dem i videre karriere, sier Andersen.

Men det er spesielt etter 2013 at byrået har fått vind i seilene, kan Andersen fortelle. Omsetningen har økt fra 3,3 millioner kroner i 2013 til en forventet omsetning på 17 millioner kroner i 2018.

- Bare siden fjoråret har vi doblet kundeporteføljen vår, som i dag også strekker seg til land i Skandinavia og Europa. Dette har ført til et økende behov for flere strategiske ressurser på laget. I høst har vi derfor satset stort på talenter innen salg og rådgivning, og vi har nå fått på plass to dyktige og kreative hoder som skal hjelpe oss med å utvide kundebasen ytterligere, forteller Løken Andersen.

Målet for 2019 er en omsetning på 20-22 millioner.

- Det er ambisiøst, men samtidig har vi vokst omsetningen med 40-50 prosent hvert år siden 2013. Vi ser at vårt tjenestespekter, med spesialistkompetanse på søkemotoroptimalisering, søkemotormarkedsføring, sosiale medier og webutvikling, er sterkt etterspurt i markedet, sier han.

Omega Media ble etablert i 2004 med blant annet nettsamfunnet biip.no som en av tjenestene. I 2008 ble Omega Media solgt til Egmont og TV 2 for 76 millioner kroner, og etter en lengre periode med negative økonomiske resultater valgte Løken Andersen å kjøpe tilbake selskapet i 2013.

Blant de største kundene i porteføljen er Manpower, Enklere Liv, Axo Finans og MaxGodis.se.