Yousef Musavi har tilbragt de siste åtte årene i byråbransjen, sist som strategisk rådgiver i Trigger der han blant annet ledet kundeteamene på Coca-Cola, Cisco og Google.

Nå er han ansatt i stillingen som Head of Brand Experience i Clas Ohlson.

- Yousef har den riktige sammensetning av kompetanse og erfaring som gjør at vi er trygge på at han kommer til å lykkes med å forvalte Clas Ohlsons merkevare i den tiden vi er inni i. Med hans spennende bakgrunn og evne til å tenke er annerledes er han den perfekte kandidaten for oss til å utvikle og drive merkevaren i Norden sammen med et sterkt team, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

I stillingen skal Musavi lede Clas Ohlsons Brand Experience enhet, som inngår i den kommersielle nordiske ledergruppen. 

- Da Stine tok kontakt og lurte på om jeg ville prøve noe nytt var det ingen grunn til å dvele over det. Clas Ohlson er et selskap som er inne i en veldig spennende periode med tanke på endrede forbruksmønstre, bærekraftsinitiativer og har en ny kommersielle enhet som man kan være med på å forme, sier Musavi.

Før han begynte i Trigger, jobbet han i Geelmuyden Kiese og Facebook. 

- Etter åtte år sammenhengende i byråbransjen var tiden moden for å teste ut livet på «andre siden». Stillingen som er et vikariat på 12 måned, er en perfekt mulighet for meg å gå over på kundesiden i en periode, og samtidig lede merkevaren for en av Nordens mest folkekjære merkevarer, sier han.