Byrået Synlighet, som jobber med digital markedsføring, styrker sin kreative satsing ved å hente inn Espen Hornburg. Hornburg kommer fra stillingen som kreativ leder i eventbyrået 6. Sans, hvor han har hatt ansvar for reklamekunder, konseptutvikling og uttak rundt opplevelsesbasert kommunikasjon.

- Synlighet er et utrolig spennende byrå med digital spisskompetanse i alle ledd. Her sitter vi tett på kunden med mengder av data og innsikt som bare venter på å bli tatt ut som kommunikasjon, sier Hornburg.

Hornburg har 17 års fartstid i bransjen, og har blant annet merkevarer som Pepsi, Cmore, Norsk-Tipping, Brakar og Tine på merittlisten. Nå ønsker han å bryne seg på nye utfordringer i Synlighet, hvor han vil få ansvaret for å styrke og videreutvikle kunders tilstedeværelse og visuelle profil i digitale flater.

- Det kjennes riktig og trygt å gå fra fysisk opplevelsesbasert kommunikasjon til digitale flater. Jeg gleder meg til å jobbe tett med noen av Norges beste folk innenfor digital markedsføring, og til å lage effektiv og god kommunikasjon til både eksisterende og fremtidige kunder, sier han.

- Engasjerer målgruppen
Administrerende direktør i Synlighet, Arnulf Røkke, er storfornøyd med ansettelsen og ser på den som et ledd i å styrke satsingen på helhetlige og innovative løsninger gjennom hele kundereisen.

- For å lykkes med markedsføring i dag, er det helt nødvendig å kombinere datadrevet innsikt med kreativitet og gode konsepter. Først da har vi mulighet til å kommunisere budskap som virkelig treffer og engasjerer målgruppen, sier Røkke.

Les også: Synlighet satser i Trondheim - ansetter ny byråleder