Salgsdirektør Beate Carlsen i Amedia Salg og Marked er godt fornøyd med ansettelsene.

- Begge er allerede involvert i flere kundeprosesser. Utvikling av de beste konseptene krever flere smarte designhoder som forstår strategi, teknologi og design. Hilde og Emilie har god forståelse for hvordan innsikt skal anvendes for å oppnå resultater og vi er veldig fornøyde med ansettelsene, sier hun. 

Hilde Løvsletten (34) kommer sist fra jobb som markedskonsulent hos Helthjem.

- Amedia har en unik posisjon i markedet og jeg gleder meg til være med å skape gode konsepter som gir verdi til kundene. Endringer i mediemarkedet betyr nye muligheter, og jeg gleder meg til å fordype meg i forretningsdrivere og skape relevans for menneskene vi får i oppdrag å treffe, sier hun.

Emilie Woxen (31) er grafisk designer og kommer sist fra CopyCat.

- Jeg ser frem til å være en bidragsyter innen visuell kommunikasjon og innsiktsbasert design. Amedia er et stort konsern hvor det er muligheter for å skape effekt i alle deler av kundereisen. Jeg ser frem til å jobbe med strategi, teknologi og kreativitet på tvers av alle våre aviser som tilbyr masse spennende kommersielt innhold, sier hun.