Møbelprodusenten Vestre har hentet Marianne Otterdahl Møller fra Flokk. Hun er ansatt i stillingen som merke- og kommunikasjonssjef.

- Jeg gleder meg til å jobbe med mange dyktige medarbeidere, sier Otterdahl Møller i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som markeds- og digitaldirektør hos kontormøbelkonsernet Flokk og har lengre fartstid som digitaliseringskonsulent.

I tillegg til Flokk har hun erfaring fra frivillighet og organisasjonsliv, og har blant annet vært styreleder i Markedsføringsforeningen i Oslo (MFO). Nå ser hun frem til arbeidsdagene i Vestre.

- Vestre er en kjempespennende merkevare, proppfull av flinke folk og stå-på-vilje. Jeg synes det er inspirerende at selskapet er så kompromissløst på bærekraft og design, sier Otterdahl Møller.

Vestre skriver i pressemeldingen at de for øyeblikket opplever vekst. Tidligere i år inngikk de en større kontrakt om levering av møbler til skoledistriktet i San Bernardino i California og at de opplever genrell økt eksport. Videre skriver de at markeder som Tyskland, England, USA og Sverige utgjør en stadig større del av deres omsetning.

Videre står det at Otterdahl Møller vil spille en nøkkelrolle i selskapets internasjonale ekspansjon med sin erfaring fra internasjonale markeder, brede erfaring med digitalisering og vekst i tillegg til sterke språkkunnskaper.

- Marianne har alle egenskapene vi ser etter i en kommunikasjonssjef. Sterk digital kompetanse, bred ledererfaring og internasjonal bakgrunn. At hun allerede kjenner møbelbransjen, er en bonus. Vi er kjempefornøyde med å få henne på laget, sier Bjørn Fjellstad, konsernsjef i Vestre.