Hilde Apneseth er ansatt som daglig leder i Bjerke Travbane. Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Apneseth har en bachelorgrad i markedsføring og en mastergrad i sosiologi. Hun har lang erfaring fra mediebransjen, inkludert 12 år i Radio Metro, de siste tre årene som administrerende direktør. Sammen med resten av ledelsen gikk hun av da Radio Metro fikk ny eier tidligere i år.

Les mer: Radio Metro får ny eier - dagens ledelse går av

Apneseth er i tillegg godt kjent med hestesportens verden som tidligere konkurranserytter i sprang på 1,30-nivå.

- Vi er svært tilfredse med at Hilde Apneseth har takket ja til stillingen som daglig leder for Bjerke Travbane AS. Vi fikk hele 45 søkere og det viser at stillingen som daglig leder på landets riksarena for trav er attraktiv. Etter en grundig prosess hvor hele styret har vært sterkt involvert er vi trygge på at Hilde er den beste kandidaten og rett person til å lede selskapet videre. Hilde er utpreget kommersiell med dokumenterte resultater innen salg og markedsføring. Samtidig fremstår hun som en leder med et strategisk blikk og evne til å skape samarbeid, sier styreleder Øistein Andresen.

- Jeg startet å ri da jeg var åtte år gammel, og har alltid vært fascinert av hestesport og ikke minst hesten som individ. Å være daglig leder på Bjerke gir meg en unik mulighet til å kombinere hesteinteressen med alt jeg har lært om salg, markedsføring og ledelse. Jeg gleder meg derfor stort til å ta fatt på 
denne jobben på nyåret. Jeg har et oppriktig ønske om, sammen med banens dyktige medarbeidere, å kunne bidra til å videreutvikle Bjerke som norsk travsports viktigste arena, både sportslig og kommersielt, sier Hilde Apneseth