I mars ble det kjent at Aller-eide Ahead Group Norway kjøper CRMselskapet Oculos og fusjonerer det med OMG. Det nye selskapet har en omsetning på rundt 200 millioner kroner, og nå utvider de kundelisten ytterligere med DNB. Storbanken velger selskapet som sin nye leverandør av rådgivning, analyse, strategi, innhold og konsepter innenfor CRM-området.

- Vi vil bli best i klassen, og da må vi ha hjelp av de beste. Vi var på jakt etter et byrå med bred kompetanse innenfor CRM og som skjønner kanalsamspillet i dagens mediehverdag, sier Aina Lemoen Lunde, merkevare- og markedsdirektør i DNB.

- I tillegg er selvfølgelig personlig kjemi veldig viktig når vi skal få til mye sammen, og dette samarbeidet er riktig på alle måter, legger Herman Winje, fagansvarlig CRM i DNB, til.

OMG Oculos skal blant annet bistå DNB med å bli bedre på bruk av data og teknologi.

- Det skal bli veldig gøy og lærerikt å jobbe med et så stort varemerke som DNB. Her får vi sjansen til å skape løsninger som berører 2 millioner nordmenn, og en god mulighet til å ta ut all vår kompetanse fra Ahead Group og lage god kundedialog. DNB gjør allerede mye bra på feltet, og vi gleder oss til å ta fatt på veien videre sammen med DNBs supre gjeng, sier administrerende direktør for OMG Oculos, Tom Orvei.

OMG Oculos har 75 ansatte og hovedkontor i Oslo.  Kundelisten består for øvrig av merkevarer som Nordic Choice Hotels, Toyota, Vitus Apotek, KID Interiør og G-Sport.

Les mer: Aller med nytt byråoppkjøp: - Sikrer oss en kongeposisjon

- Dette er en viktig kontrakt for Ahead, og vi er ydmyke og glade for tilliten landets største finanskonsern viser oss. Effektiv, personalisert kundekommunikasjon krever et bredt lag av spesialister innen system, analyse, kreativitet og innhold. Her representerer vi en unik kombinasjon, der vi også trekker på ressurser fra Redink, og vil sammen bistå DNB med å nå sine mål med CRM-satsningen, sier Ahead-sjef  Per Engh-Halvorsen.