Fredrik Hoel, som i dag leder markedsførings- og salgstaben i Telenor Norge, tar over rollen som markedsdirektør for privatmarkedet etter June Solbekk.

- Fredrik Hoel har lang erfaring i Telenor og har vært en pådriver for en rekke av våre viktigste og mest spennende merkevareaktiviteter. Han har demonstrert svært gode lederegenskaper og er derfor en utmerket etterfølger for Solbekk. Med disse endringene er vi godt rustet for en begivenhetsrik høst, sier Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge. 

Hoel har vært i Telenor siden 2010, og har siden klatret raskt oppover i systemet og hatt flere sentrale roller i mobildivisjonen.

- Jeg føler meg privilegert som får jobbe med å utvikle Telenor som merkevare. Det spennende med Telenor er at så å si alle har et forhold til oss, vi er en sentral del av folks hverdag. Uavhengig av om du er ung eller gammel, kunde eller ikke kunde, så vekker Telenor følelser og blir lagt merke til, sier Hoel til Kampanje.

- Vi er i en usikker tilværelse
Videre sier han at det vil bli spennende og utfordrende å utvikle konsepter som skal tale til flere målgrupper, over flere formater.

- Også ser jeg selvfølgelig frem til å jobbe med folkene hos oss, vi har et fantastisk kompetansemiljø i Telenor, som det er gøy og lærerikt å få være en del av, sier Hoel.

- Hvilke tanker har du gjort deg rundt å drive markedsføring under koronakrisen, som har vist seg å være svært krevende?

- Det er ingen tvil om at vi er i en usikker tilværelse. Vi er likevel heldige som har et bredt sett av kanaler, hvor vi treffer kundene godt. I tider som dette får vi virkelig se hvor viktig det vi leverer er for befolkningen, og at det hjelper med å skape trygghet i en usikker tid. I begynnelsen av koronautbruddet tilpasset både vi og andre aktører kommunikasjonen for å speile den unike og annerledes hverdagen. Til tross for at situasjonen fortsatt er uoversiktlig, så er både måten vi møter kundene på og måten kundene bruker våre tjenester er mer eller mindre tilbake til «normalen», sier Hoel.

Lano-comeback til topps i reklamebørsen: - Et unntak fra normalen

- Står foran en spennende tid
Hoel blir altså June Solbekks arvtager, mens Solbekk blir markedsdirektør for privatmarkedet i Telenor Sverige. Solbekk har tidligere vært leder Djuice Norge, men gikk over til Telenor i 2015.

Les også: Djuice får ny sjef

Der har hun både vært salgsdirektør og markedsdirektør med ansvar for Telenor Norges merkevarestrategi.

- June har gjort en formidabel jobb her i Telenor Norge, og kan vise til svært solide resultater. Vi kommer til å savne hennes sterke bidrag, men gleder oss på hennes vegne for den erfaringen hun nå vil ta fatt på, sier Brown.

Solbekk får kommersielt ansvar for privatmarkedet i Telenor Sverige, i tillegg til det strategiske ansvaret for varemerket.

- Jeg gleder meg over muligheten til å lede Telenors Sveriges Consumer-enhet og høste erfaringer fra et annet marked hvor Telenor har en utfordrer-posisjon. Telenor Sverige står foran en spennende tid i en bransje med beinhard konkurranse. Jeg er derfor spent på å bli en del av teamet i Telenor Sverige og gleder meg til å jobbe med en av Sveriges mest spennende merkevarer, sier Solbekk. 

Les også: Ny Telia-maskot minst likt i reklamebørsen