Det melder Moodgruppen i en pressemelding mandag denne uken. Sunkost forlater dermed sitt samarbeid med Ahead Group-byråene Oculos og Clay, i tillegg til digitalbyrået, Inevo. 

- Vi har vært veldig fornøyd med våre samarbeid. Vi fortsetter også vårt samarbeid med Oculos innen CRM fremover, sier markedssjef i Sunkost, Cathrine Af Sandeberg, til Kampanje. 

Hun har hatt ansvaret for prosessen med valg av nytt byrå. Hun sier de landet på Mood fordi de kunne tilføre dem noe nytt.

- I tillegg passet deres arbeidsmetodikk og teamsammensetning oss perfekt. Den første tiden har vært utrolig spennende. Vi er allerede gått i gang med å etablere en ny kommunikasjonsplattform som skal hjelpe oss i vår utvikling fremover. Jeg er utrolig imponert over teamet i Mood, og gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier Sandeberg.

Byråleder i mediebyrået Mood, Nils Sejersted, synes det er gøy å skulle jobbe med «en solid merkevare med stort potensiale».

- Vi opplever at det er en kunde som virkelig brenner for bransjen sin og har et ønske om at flere skal få et sunnere kosthold. Vi liker kunder som har store ambisjoner og ser frem til å bidra med vår kunnskap for å skape videre vekst for Sunkost, sier Nils Sejersted.

Sunkost skal jobbe med alle selskapene i Moodgruppen, og sammen med sosiale medier-byrået Smood er de i gang med å utvikle ett kreativt konsept for kjeden i samarbeid med kreatør Erik Heisholt. Moodgruppen består for øvrig av selskapene Mood, Smood, Nettrafikk og Moodify.

- Vi ser at stadig flere kunder har behov for å spisse kommunikasjonen i sosiale medier. Å etablere en tydelig tone of voice og identitet blir viktigere og viktigere. Smood er et av få byråer som har spesialisert seg innenfor det kreative til sosiale medier, i tillegg til performance og sterk teknisk kompetanse, og sammen med Sunkost er vi nå i ferd med å lande nye retninger for kommunikasjonen sier Stine Myrvang, daglig leder i Smood.

Sunkost er Norges eldste helsekostkjede og har i dag over 100 butikker over hele Norge. Kjeden opplever vekst og stadig økt interesse for sunne produkter og sunt kosthold, heter det i meldingen. 

I bildet øverst i saken kan du se sosiale medier-rådgiver Trine Slagnes, SEO-rådgiver Julie Becklund, daglig leder i Smood, Stine Myrvang, medierådgiver Fredrik Mowinckel, performance-rådgiver, Cathrine Stenfoss Nygaard, kategori- og innkjøpsdirektør i Sunkost, Kristian Hvaara, markedssjef i Sunkost Cathrine af Sandeberg og administerende direktør i Sunkost, Anders Kjellèn.