I fjor sommer fikk reklamebyrået WAL inn nettbutikken Komplett inn som ny komplettkunde, det vil si annonsører som jobber med byrået både på reklame og medieplasseringer

Nå er byrået klare til å kjøre en ny runde av den merkevarebyggende reklamekampanjen som spiller på ordrette kundeanmeldeleser. Reklamekonsept tok for seg 15.000 ordrette anmeldelder fra Komlett på Prisjakt.no, som resulterte i tre reklamefilmer. Nå er de igjen ute med tre nye filmer og uttak med fokus på gaming. 

- Gaming er noe flere og flere i Norge driver med og det er faktisk så mange som 1,5 millioner nordmenn som gamer i en eller annen form, sier markedssjef i Komplett, Emil Åkered i en pressemelding. 

Åkered legger til at de har sett svært gode resultater av konseptet «Godt anmeldt» og det derfor ble helt naturlig å fortsette å bruke dette som et rammeverk når de nå ønsker å tilgjengeliggjøre gaming for en større målgruppe. 

- Komplett har de mest fornøyde kunden, men de blir ikke husket så ofte som de fortjener. Vi håper disse filmene bidrar til at alle som skal ha gamingutstyr husker på Komplett oftere, sier byråleder Herman Stormyr i WAL.

Les også: Nettbutikk droppet mediebyrå i mange år - nå ombestemmer Komplett.no seg

- Takknemlig og morsom jobb
Det er de kreative lederne i WAL, Simen Frogner og Fredrik Bjørn, som står bak kampanjen. 

- Det er både en takknemlig og morsom jobb å dykke ned i de 15.000 anmeldelsene av Komplett på Prisjakt.no og vurdere hvilke som kan ta form som egne historier i Komplett-universet. Likt for de alle er at de finner det de trenger hos Komplett, og at de mildt sagt er «jettenøjde» med handelen, fortsetter han. 

Filmene er produsert av Bacon med Kasper Häggstrøm på regi og skal gå på TV, Kino og OLV i Norge, samtidig som de også vil lanseres i Sverige og Danmark.

Les mer: Trosser trått marked og går på lufta med nytt reklamekonsept: - Vil eie posisjonen

Her kan du se alle de tre nye reklamefilmene: