Samsung Electronics Norge har ingått en stor eksponeringsavtale med Egmont-selskapene Nordisk Film Kino og Media Direct Norge (MDN) som blant annet innebærer at Samsung overtar navnet på Colosseum Kino Sal 1.

Samsung kommer også til å være synlig for kino-publikummet i kuppelen inne på Colosseum kino.

Markedssjef i Samsung Norge, Anders Lersbryggen, sier i en pressemelding at dette var en opplevelse de bare måtte kaste seg på. 

- Colosseum kino er ikke bare et historisk bygg og landemerke, men tilbyr også en av de råeste audiovisuelle opplevelsene i Norge med sin størrelse og 3D-projeksjon i den ikoniske kuppelen, sier han.

Lersbryggen håper at de ved å ta i bruk taket, lerretet og den gode lyden kan fortelle historier om Samsung på en underholdende og engasjerende måte, og som blir lagt merke til.

- I dagens kaotiske mediemarked så skal man ikke ta for gitt seerens fulle oppmerksomhet kombinert med virkemidler som vekker følelser og sanser. Med en langsiktig avtale får vi faktisk også dekningen vi trenger. Gode og relevante merkevareopplevelser får man aldri nok av. Vi gleder oss til å gå på kino i 2024, sier han.

Nordisk Film Kino driver Colosseum og 20 andre kinoer i Norge, mens Media Direct Norge blant annet selger reklame og eventer på norske kinoer. Nå gleder de seg stort over det nye samarbeidet. 

- Vi synes dette samarbeidet med Samsung er utrolig gøy. Samsung står for kvalitet, som også betyr mye for oss – og merkevaren vil prege vår storstue i Oslo. Det er første gang vi inngår et samarbeid på dette nivået, så dette blir en spennende reise for Colosseum, Nordisk Film Kino og for Samsung, sier Jane Oslington Strande, administrerende direktør i Nordisk Film Kino, i meldingen.

Markedssjef i Media Direct Norge, Christer Solberg understreker at avtalen med Samsung ikke er en vanlig og tradisjonell eksponeringsavtale. 

- Det er en avtale om kjøp av eksponering på øverste hylle både hva innovasjon og oppmerksomhet går. Samsung vil få eksponering av beste klasse på Colosseum Kino. Det vil ikke bli mangel på oppmerksomhet rundt dette samarbeidet. Samsung ønsker å dominere, samt gå nye veier. Det gjør de virkelig – og det gjør dette samspillet ekstra spennende, sier Solberg.