- Jeg gleder meg til å komme tilbake. Jeg har jo vært presentatør på TV 2 været før, for ti år siden. Det skal bli veldig kjekt å komme tilbake til formidling av været, sier Ina Ynnesdal i en pressemelding.

Hun er utdannet meteorolog og jobber til daglig i StormGeo i Bergen. I 2007 og 2008 jobbet hun en periode som værpresentatør på TV 2.

- Det nye studioet gir mye spillerom og i tillegg gjør vi utevær, så her er det mange nye muligheter, sier Ina Ynnesdal.

Etter planen skal hun på skjermen på nyåret, når Maiken Fosen går ut i fødselspermisjon.

- Å få Ina med på laget er fantastisk. Det er alltid betryggende å få en varslingsmeteorolog med i teamet, da har vi en som ivaretar meteorologfaget. Vi kjenner Ina godt og har hatt et veldig bra samarbeid, så vi gleder oss veldig til hun kommer til oss, sier Eli Kari, værsjef i TV 2.