Kyrre Nakkim går over i stilling som nyhetssjef i nyhetsdivisjonen i NRK. Det skriver NRK på egne nettsider.

- Jeg er glad for at Nakkim sa ja da jeg spurte om han ville ta dette ansvaret. Han er bredt orientert, har tung journalistisk erfaring og faglig tyngde. De siste årene har han vært redaktør for programvirksomheten med gode resultater. Det er med forventing jeg ser frem til å jobbe sammen med Nakkim som nyhetssjef, sier nyhetsdirektør i NRK, Helje Solberg.

Nakkim tiltrer 15. januar neste år. Han går inn i en turnus som en av tre operative nyhetssjefer i NRK Nyheter.

- Jeg gleder meg. Etter mange år som ansvarlig for radio- og tv-sendingene skal det bli spennende å komme tettere på vår digitale produksjon og få se hele NRK Nyheters publisering på tvers av alle plattformer, sier Kyrre Nakkim.