- Emilie, Leila og Jonas er allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft. De er raske og grundige i den løpende nyhetsdekningen, og de kan bite seg fast i store, dagsordensettende saker og løp. Alle tre er dessuten skikkelig hyggelige folk som vi er glade for å ha som kollegaer også fremover, sier nyhetsredaktør Janne Johannessen

Hun sier ansettelsene er den beste av flere gode nyheter i redaksjonen nå på nyåret. 

- Vi har hatt en pangstart på 2021 med rekord i antall visninger av plussartikler som følge av flere kanonsaker fra landets beste næringslivsreportere enten det er hemmelige dokumenter som belyser krisen i Tor Olav Trøims riggsatsing Borr Drilling, nordmenn som biter på mulig ponzi-svindel i Cash FX eller dramaet i Norwegian, sier Johannessen.

Alle de tre nyansettelsene har jobbet i avisen som vikarer. Leila Feratovic (28) begynte som vikar i DN for under et år siden, mens Emilie Louise Solberg (27) kom tilbake til DN i november etter å ha jobbet en periode i NRKs økopol-avdeling.

- Det er selvfølgelig stas å få fast jobb i Norges fremste næringslivsavis. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med landets beste journalister og kolleger fremover, sier Solberg. 

Jonas Solgård (26) begynte i DN som sommervikar i 2019 og har fortsatt som vikar i nyhetsredaksjonen. Han dekker særlig børs, finans og makro.

- Jeg er stolt og ydmyk for å få muligheten til å være fast ansatt i DN, og gleder meg til å fortsette jobben i Norges beste redaksjon, sier Solgård.