Dagbladet-anmelder Anders Grønneberg lovte å spise det karakteristiske pannebåndet til Tix dersom artisten vant Melodi Grand Prix. Det gjorde han som kjent, og dermed står det pannebånd på menyen når Grønneberg møter Tix, eller Andreas Haukeland som han egentlig heter, i Debatten på NRK1.

- Jeg har jo vært stor nok i kjeften til å si at jeg skal spise pannebåndet. Jeg står for det jeg mener og sier, men jeg er svært skeptisk. Jeg tror ikke det er de råvarene man får den beste maten ut av. Men med godt tilbehør går vel det meste ned. Alt handler om saus og tilbehør, sier Grønneberg til Dagbladet.

Det er Dagbladets matredaktør Christopher Sjuve som skal tilberede pannebåndet, skriver avisen.

Les også: Dagbladet-anmelder slaktet Tix: - Må bare ta kontakt med fastlegen min og si at det kommer en snarlig innleggelse