Produksjonsbyrået Rebell ble stiftet i 2017 og tilbyr produksjoner for alt fra landets ledende næringslivsselskaper til artister som Astrid S, Cezinando og Karpe. Byrået omsatte for over 17 millioner kroner i 2021, en oppgang fra 2020-omsetningen på 12 millioner kroner.

Nå henter de tilbake de 20 prosent av aksjene som The Oslo Company har eid, og bytter samtidig navn til HOSST for å tydeliggjøre at det kreative byrået nå skal rendyrke visuell historiefortelling. 

Gründer-duoen Mathias Thue og Thomas Sundal Ormaasen sier de har ambisjoner om å bli enda bedre på det de er best på.

- Med seks års erfaring og levering av et helt utrolig spenn av produksjoner, er vi overbevist om at ingen andre kan måle seg på det vi kan gjøre innen den digitale og visuelle historiefortellingen. Vi kjenner bransjen godt og er trygge på at vi skal ta ytterligere steg når vi nå velger å spesialisere oss innen akkurat den type formidling som skal ta pusten fra sitt publikum, sier de i en pressemelding.   

Byrået henter i tillegg Bettina Flatland, kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotel, og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid fra Karpe inn i styret

- En drømmeduo for oss som også viser at vi skal fortsette å jobbe i et krysningspunkt mellom kultur og næringsliv. Vi kunne ikke tenkt oss en bedre måte å starte HOSST på, sier kreativ leder Mathias Thue.

I dag består produksjonsselskapet av 13 ansatte som sammen har skreddersydd videodesign for et a-lag av norske artister og konserter, som nevnte Karpe, Sondre Justad, Arif og Gabrielle. Byrået har også hatt Nobels fredspriskonsert, Spellemannprisen, NHO og Ibsen-museet på listen over oppdragsgivere. 

Etter sommeren arrangerer HOSST en utstilling der artistenes visuelle uttrykk skal løftes ut av sine tradisjonelle arenaer.

- Vi vil være best på det vi leverer, og da håper vi også at så mange som mulig får oppleve det. For det alt koker ned til er verdien av det å fortelle, å skape noe som folk bærer med seg i lang tid etterpå. Det har vært drømmen siden vi startet dette, og den lever enda sterkere i dag enn for seks år siden, sier Thue.

Navnet HOSST henter det kreative byrået fra sin nye sammensetning av partnere: Jesper Herning, Thomas Ormaasen, Stian Sanderholm, Tine Stenberg og Mathias Thue.