Tidligere i januar i år ble Karina Dahling Ehrenclou ansatt som ny administrerende direktør i Aller X AS. Nå bekrefter hun ovenfor Kampanje at hun slutter etter drøyt seks måneder.

- Det er selvfølgelig vemodig, men samtidig er jeg veldig trygg på at valget om å samle medieproduktene under en felles ledelse er det rette å gjøre for Aller Media, skriver hun i en SMS.

Tidligere i dag ble det kjent at det blir store endringer på toppen i Aller Media og Dagbladet. Tidligere Dagbladet-redaktør, Alexandra Beverfjord er hentet inn som ny konserndirektør i Aller Media, mens nyhetsredaktør Frode Hansen rykker opp og blir ny nyhetssjef etter 28 år i Dagbladet. Samtidig går nåværende konserndirektør for publishing, Ingrid Skogrand over i en nyopprettet nordisk direktørstilling for å identifisere og skape synergier på tvers av hele den nordiske medieporteføljen.

- Dette er en beslutning vi har jobbet med over en lengre periode, og selv om ikke jeg er med på reisen videre, støtter jeg endringen hundre prosent. Med en felles mediegruppe vil det være lettere å enes om prioriteter, lære av hverandre på tvers av merkevarene samt sikre at vi får mest ut av felles resurser på teknologi og kommersielt, sier Dahling Ehrenclou. 

Den tidligere lederen forteller videre at det ikke ligger noe dramatikk i det, og ønsker alle lykke til videre. 

- Når også Aller Media i en periode fremover har mindre mulighet til å prioritere tid og ressurser på nye forretningsmodeller og vekst utenfor dagens kjerne, er det derfor rett for min del å slutte, sier hun. 

På spørsmål om hva hun skal videre, svarer Dahling Ehrenclou at hun enda ikke har takket ja til en ny jobb.

- Jeg skal først og fremst ta en lang og deilig sommerferie, avslutter hun.

Vil du abonnere på nyhetsbrevet til Kampanje og få siste nytt om medier- og kommunikasjonsbransjen? Da kan du klikke her.