Trigger gikk inn på Sabre Awards i London med fem nominasjoner og forlater prisutdelingen med ett gull. Den får de for «Multicultural marketing» for arbeidet med «The Proud Experience» for Visit Oslo og Innovasjon Norge.

- Vi syns det er inspirerende å ha gått helt til topps i konkurranse med 2.400 solide arbeider fra Europa, Midt-Østen og Afrika. Jeg er utrolig stolt av kollegaene mine, og vi sender også en stor takk til kundene våre som inspirerer oss hver eneste dag og som sørger for å gjøre oss enda bedre enn vi var i går. Uten dem hadde dette aldri vært mulig, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

PR-byrået er for alvor tilbake på konkurranse-arenaen etter at tidligere Trigger-sjef Preben Carlsen satte foten ned for deltakelse i kommunikasjonsbransjens mange prisfester for noen år tilbake. Forrige uke hentet de også pris i norske Margnet Awards. 

- Det er ekstra stas å komme tilbake i Sabre i år og ta med gullet hjem! Det er godt å se at utviklingsarbeidet gir gevinster og at vi leverer fra oss jobber som plasserer oss blant de beste i klassen, så jubelen står i taket her nå, sier Kristoffersen.

Trigger er det eneste norske byrået som fikk pris på Sabre Awards, som ofte omtales som PR-bransjens europamesterskap, men også Geelmuyden Kiese, Nucleus, JCP PR & Advertising, PR-operatørene, Kitchen/Starcom og MSL var nominert.

I tillegg til prisen ble Trigger tildelt to «Certificate of Excellence» i den beslektede innovasjonsprisutdelingen IN2Sabre, for henholdsvis «Megaparents» for Bufdir og arbeidet med Tv-aksjonen.