Det nye PR-byrået til Try-konsernet, Try Råd, ansetter Jonas Duckert Bangsund som ny rådgiver. Bangsund kommer fra stillingen som rådgiver i Kreab sitt Brussel-kontor.

- Vi har lenge vært på jakt etter en kommunikasjonsrådgiver med god EU-kompetanse. At vi fikk lokket Jonas hjem til Norge og til Try Råd er vi veldig glade for, sier daglig leder i Try Råd, Sindre Beyer.

Duckert Bangsund startet 1. august og bruker denne uken på Arendalsuka for å bli oppdatert på norsk politikk og samfunnsliv.

 - Jeg har hatt veldig spennende og lærerike år i Brussel. At jeg nå fikk muligheten til å bruke det jeg har lært i utlandet hos Try Råd ser jeg frem til. Jeg synes det er spesielt spennende å jobbe i et rådgivningsmiljø som jobber så tett med det teknologiske og kreative miljøene slik de gjør på Try-huset, sier Bangsund.

Bangsund har studert PR og kommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og har en MSc i politisk strategi og kommunikasjon fra University of Kent. I Brussel har han jobbet med konkurranse- og handelspolitiske spørsmål, energisaker, interessentkartlegging og mediehåndtering. I Try Råd skal han særlig jobbe med klima- og energispørsmål.