Linda Camilla Strømsod forlater Viken Skog og stillingen som leder av kommunikasjon etter ni og et halvt år til fordel for jobben som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Burson Cohn & Wolfe (BCW).

- Jeg ser frem til å jobbe i BCW. Jeg er en nettverksbygger og er veldig glad i å utvikle verdiskapende ideer sammen med andre, forteller Strømsod i en pressemelding.

Hun tar med seg spisskompetanse innen bærekraft og bioøkonomi etter mange år i skogbransjen.

- Å drive bærekraftig er ikke et markedsføringstriks. Det er en hygienefaktor som man er nødt til å ha på plass. Det går til selve kjernen av forretningsutviklingen og virksomhetsstrategien, sier Strømsod.

I tilleg til skognæringen, har Strømsod både Hæren og Sjøforsvaret på CB-en. Hun er utdannet både som diplommarkedsfører og eiendomsmegler fra BI og NHM.

- Linda er en utrolig dyktig og ærlig rådgiver. Hennes erfaring og kunnskap kommer til å gi både oss og våre kunder et løft i det nye året, forteller Kristian Sarastuen, administrerende direktør i BCW.

Strømsod er ikke den første rekrutteringen byrået har gjort fra skognæringen. De har også inngått samarbeid med Tom Bratlie, tidligere kommunikasjonsdirektør i Norske Skog.