Camilla Ryste starter over sommeren opp som seniorrådgiver i Try Råd og daglig leder i kommunikasjonsbyrået, Sindre Beyer «er svært glad for å ha fått Ryste med på laget».

- Etterspørselen øker, og nå styrker vi rådgiverstaben ytterligere. Med bakgrunn fra både media, offentlig forvaltning, politikk og sist NAF har Camilla bred erfaring, kompetanse og samfunnsforståelse som kundene til Try Råd vil ha god nytte av. Hun passer godt inn i rådgivergjengen vår, sier Sindre Beyer til Kampanje.

Try Råd har vokst raskt siden etableringen for fire år siden, og har nå over 80 ansatte, noe Kampanje omtalte tidligere i vår.

Dermed er det to tidligere Ap-topper som møtes igjen. Beyer var i 2012 statssekretær ved statsministerens kontor. og før det var han lenge politisk rådgiver for statsminister Jens Stoltenberg, ved statsministerens kontor.  Ryste, som er utdannet journalist startet karrieren i VG og Aftenposten, før hun i 2010 ble ansatt som kommunikasjonsrådgiver på Statsministerens kontor.

I 2014 ble Ryste kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiet på Stortinget og jobbet tett med Jonas Gahr Støre da han tok over som ny partileder etter Stoltenberg. 

- Jeg gleder meg masse til å bli kjent med kundene til Try og alle de flinke folkene som jobber i Try-huset. Jeg har stor tro på modellen Try har bygget opp, der kundene kan få alle tjenester som har kommunikasjon og strategi å gjøre fra et samkjørt kommunikasjons- og teknologihus, sier Ryste.

Kommer fra NAF
I 2018 gikk Ryste videre til NAF (Norges-Automobilforbund) hvor hun de siste fire årene har jobbet som kommunikasjonssjef, talsperson og teamleder for innhold. Her har hun også vært en profilert talsperson for NAF i mediene.

- Jeg har hatt fire veldig fine år i NAF, og er glad og takknemlig for tilliten og erfaringene jeg har fått. Nå gleder jeg meg til å jobbe på byrå-siden, sier Ryste.