Diana Jandl von Hall tar med seg 25 års erfaring fra byråer som Gjerholm, Pulse, Try, SMFB, DDB, Bates og Leo Burnett når hun tar fatt på jobben som senior prosjektleder i Trigger.

- Jeg har sett hvor flinke Trigger er til å få frem tydelig og aktuell kommunikasjon, som også har stor påvirkningskraft og gjennomslag, sier von Hall i en pressemelding.

- Jeg gleder meg over å være en del av et så fremoverlent, engasjert og løsningsorientert miljø. Så kan jeg bruke kompetansen min til å sørge for at vi har gode rutiner og prosesser for å lykkes sammen, fortsetter hun.

Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger, gleder seg over signeringen.

- Diana er en av de mest erfarne og dyktigste prosjektlederne i bransjen - hun er en stjerne rett og slett! Vi tror hun vil gli rett inn i Trigger, og vi har veldig tro på at hennes kompetanse vil bidra til å sikre resultater både internt og eksternt. I tillegg kjenner jeg Diana godt fra før, siden vi har vært kollegaer tidligere. Det gjør at jeg bare gleder meg enda mer til det jeg vet vi kommer til å få til sammen, sier Kristoffersen.