Det melder Peacock i en pressemelding.

Kim Søyland, grunnleggeren av Søyland & Co og byOSLO Group, har i samarbeid med Anett Skjønneborg, grunnlagt Peacock, et nytt PR- og kommunikasjonsbyrå etablert i Oslo.

Søyland valgte å ikke bare ansette, men investere og støtte konseptet til Skjønneborg etter et møte. På dette møtet skal Skjønneborg ha presentert en annen tilnærming til Søylands kommunikasjonsutfordringer. Sammen dannet de det nevnte byrået Peacock som Skjønneborg er medeier og daglig leder i.

- Vårt mål er å forme hvordan bedrifter kommuniserer sine merkevarer i et stadig skiftende medielandskap, sier Skjønneborg.

- Forarbeidet danner grunnlaget for effektive kommunikasjonsstrategier som skiller seg ut. Hvis vi har en definert strategi som arbeidsverktøy vil vi kunne jobbe kontinuerlig og fremtidsrettet, fortsetter hun.

Les også: Brist får storinvestor i ryggen: - Skal realisere selskapets fulle potensiale

Byrået tar sikte på å være en strategisk partner for sine kunder, tilgjengelig 24/7 gjennom deres abonnementsmodell.

- Dette ønsker vi å gjøre ved å være en sparringspartner for våre kunder. Peacock er bygd opp ved et månedsabonnement så kundene har en in- house PR- og kommunikasjonsrådgiver de alltid kan kontakte, sier Skjønneborg som tidligere har jobbet i blant annet Aller Media og Creative Mill.

- Ved å kombinere Søyland & Co sin ekspertise for effektiv drift og vekst, og Anetts innovative tilnærming til PR og kommunikasjon, ser vi et enormt potensial for Peacock, sier Søyland.

Selskapet har allerede begynt å tiltrekke seg oppmerksomhet, og med kunder som Selvaag Prosjekt, Oslo Event Hub, Søyland & Co, og nysignerte Palett Food AS og Campall, er Peacock allerede godt i gang.  

- Vi har hatt en utrolig god start, vi løper i møter og vi får stadig nye henvendelser. Det virker som om alle jeg snakker med setter pris på hva Peacock kan tilby. Vi skreddersyr Peacock sine arbeidsoppgaver etter behov og kaster oss rundt når andre behov oppstår, det setter kunden pris på, sier Skjønneborg.