I en oppdatering på Linkedin skriver markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre at han slutter i banken han har jobbet i de siste 14 årene.

- Jeg er veldig stolt over hva vi har fått til disse årene. Vi har trodd på kraften av en sterk kultur og jobbet etter en offensiv strategi for å utvikle banken alltid med kundens beste for øye, skriver Sæthre på sin egen Linkedin-side.

Han startet i Handelsbanken som markeds- og kommunikasjonsdirektør i 2010 og fikk raskt et oppdrag om å bygge opp en markeds- og kommunikasjonsavdeling. Han kom da fra stillingen som partner og rådgiver i det nordiske PR-firmaet JKL Group.

Tidligere har jeg jobbet som pressefotograf, nyhets- og næringslivsjournalist i flere medier, aller mest i Aftenposten.

Den siste tiden har Sæthre ledet en større rekrutteringsrunde i banken for å styrke markeds- og kommunikasjonsteamet.

- Mest stolt er jeg over det laget vi har skapt på markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Det er en uhyre kompetent, engasjert og hardtarbeidende gjeng som tar ansvar, jobber sammen og har det gøy. Disse bra folkene har gjort at jeg stadig har lært nye ting - og at jeg har gledet meg til å komme på jobb hver eneste dag, sier han.

Les også: Markedssjefen i Coop Extra går til Handelsbanken

Ny ledelse
Nylig ble det kjent at Handelsbanken fikk ny ledelse der blant annet Michael Green kom inn som ny konsernleder samt en ny kommunikasjonsledelse for konsernet . 1. mai ble det også satt inn ny midlertidig landsjef for Handelsbanken i Norge, da Marion Ulander erstattet Arild Andersen.

- Med nytt lederskap både i Handelsbanken-konsernet og i Norge, går banken over i ny fase. Dermed var tiden riktig for å finne på noe annet. 
Nå leverer jeg stafettpinnen videre - og kjenner stor takknemlighet for både tilliten jeg har fått, og alle de fine Handelsbanken-folkene jeg har blitt venner med og jobbet med. Jeg heier videre, sier Sæthre. 

Joel Holm, pressetalsmann for konsernet, går fra i morgen av inn i stillingen som fungerende markeds- og kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken.