Saken oppdateres.

- Selv om fjoråret bar preg av økt usikkerhet i næringslivet, manglet det ikke på spennende kommunikasjonsutfordringer å løse sammen med våre kunder. Det har vært gledelig å se at nye kunder strømmer til Stormhuset, samtidig som kundene som har vært med oss gjennom flere år fortsetter samarbeidet, sier Per Valebrokk, styreleder i søsterbyråene Storm Samfunn og Storm Communications i en pressemelding.

Der kommer det frem at Storm Communications hadde et tilnærmet flatt år inntektsmessig med en omsetning på 25,6 millioner kroner i 2023 mot 26 millioner kroner i 2022. Økte driftskostnader førte til at resultat før skatt ble på 4,4 millioner kroner, mot 5,7 millioner kroner året før, heter det i meldingen.

- I tråd med planene, kom veksten i 2023 i Storm Samfunn og innenfor politikk og myndighetskontakt, skriver byråene i meldingen.

Omsetningen der endte på 11 millioner kroner, mot 7,6 millioner kroner i 2022. Resultat før skatt ble på 2,5 millioner kroner, mot 1,1 millioner kroner året før.  

- Vi er stolte av å levere så stor vekst på både topp- og bunnlinjen. Vi har kunder som har vært med oss helt siden oppstarten av Storm Samfunn og en stadig økende kundeportefølje, sier Peter Markovski, daglig leder i Storm Samfunn.  

Blant nye virksomheter på Storms kundeliste finner man Telenor, Storebrand, Entra og Sjømat Norge. 

Valebrokk mener det kreative miljøet i reklamebyrået Smeh bidrar med verdi når de søker nye kunder, og dermed kan tilby kunder tjenester på tvers av byråer.

- Smeh hadde sin oppstart i fjor høst og har etter kort tid landet flere sterke kunder og markert seg i markedet. Utviklingen til teamet ledet av Aleksander Hetland har overgått våre forventninger. Her rigges det for videre vekst. Det er også gledelig å se at vi har vunnet flere kunder på tvers av byråene, med en fin miks av PR og reklame. 

Det er ikke avholdt generalforsamling i Storm Communications og Storm Samfunn og derfor er utbyttenivået ikke klart, skriver kommunikasjonshuset i meldingen.

Her kan du se alle regnskapstallene til Storm Communications og Storm Samfunn for året 2023. Alle tall i MNOK. 

Storm Comm. 2023 2022 Endring i prosent
Omsetning 25,6 26,0 - 1,5
Resultat før skatt 4,4 5,7 - 22,8

 

Storm Samfunn 2023 2022 Endring i prosent
Omsetning 11,0 7,6 + 44,7
Resultat før skatt 2,5 1,1 + 127,3