Annonsørene kniver om å skape mest mulig julestemning i reklameblokken, og Telia tar i bruk noen av julens mest folkekjære innslag i sitt forsøk. De har nemlig filmet sin nye reklamefilm på julegrantenningen i Vøyenvollen Borettslag. Der disket de opp med The Pouges-klassikeren «Fairytale of New York», sunget og spilt av Lewi Bergrud, 20 sølvgutter, grantre og julesterne levert med drone.

Dette er den første jobben Telia og Get gjør sammen etter at de ble samlet under en paraply. «Del gleden av å samle flere» er budskapet i reklamefilmen.

- Telia X har vært en suksess siden vi lanserte abonnementet i våres. Det å slippe å bekymre seg for å gå tom for data samtidig som man har en fast månedspris, er åpenbart noe kundene våre ønsker. Nå gir vi dem ytterligere et incentiv for å velge dette abonnementet. For hvis man samler flere med Telia X på en regning, er det penger å spare for hele familien, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat.

Det er Los & Co som står bak ideen. Filmen er produsert av Bacon med Christian Glad-Holm på regi.

- Beboerne ble informert om at det skulle være julegrantenning i bakgården og at den skulle filmes, men utover dette holdt vi kortene tett til brystet. Ut fra ansiktsuttrykkene til de fremmøtte, virket det som om de ble overrasket og at små og store koste seg, sier Ingvild Steg i Telia.

- Vi var sterke i trua på at dette var en bra miks for å skape gode julevibber i bakgården. Men for å være helt sikre på at folk ble happy, fikk vi julenissen til å dukke opp med gløgg, pepperkaker og godteposer til barna. Et bra triks for å sikre god stemning på settet, så dette er noe vi trolig kommer til å fortsette med framover – uavhengig av årstid, sier Jo Espen Johansen, kreatør i Los & Co.

Ansvarlig for kunde er Ingvild Stubhaug Steg, Stine Brufjell og Anta Katrin Parvin.