Kampanje har tidligere omtalt at Coca-Cola i år dropper den kjente julereklamen «Holidays are coming» – som de har kjørt siden 1995 – til fordel for en reklame basert på det nye konseptet «Real Magic».

- Mange vil også glede seg over at vår populære juletrailer kommer til å kjøre Norge rundt i førjulstiden for å lyse opp i mørket. Selv om den ikke kommer på skjermen, er altså sjansen stor for at den kommer til et sted nært deg, da Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola da. 

Tromsø er en av byene som har fått besøk av Cocca-Colas juletrailer. Reklamefilmen «Holidays are coming» ble gjanskapt i Tromsø og over Tromsøbrua i slutten av november.

- Vi vet at mange har et nært forhold til «Holidays are coming», og ville nå glede folk med å lage en norsk versjon av denne filmen. Vi er glade for å gjenskape den spesielle stemningen fra originalen i vakre Tromsø, med bilder fra Tromsøbrua og Ishavskatedralen som ramme, sier Inger Marie Ingdahl, kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Norge.

Nå skal Tromsø-versjonen av filmen rulle over internett.

- Filmen er spesielt rettet mot digitale flater og sosiale medier – vi håper den vil spre seg videre i vårt globale system, og bidra til økt oppmerksomhet om Tromsø som arktisk hovedstad og juleby også internasjonalt. Da passer selvfølgelig også denne filmen godt med at Tromsø er «offisiell juleby» i år, sier Ingdahl.

Hun legger til at den samme juletraileren man kan se på filmen har startet på en turné som vil bevege seg gjennom hele Norge i førjulstiden.

Reiselivssjef i Tromsø, Lone Helle, håper filmen vil gjøre at flere får øynene opp for Tromsø som reisemål.

- Tromsø er kjent for snø, nordlys og uforglemmelig natur, og alt det man forventer av en storby – som shopping, kultur, mat og drikke. Vi håper enda flere oppdager at byen vår er den perfekte rammen for å finne ekte julemagi, da er det ekstra stas at en global aktør som Coca-Cola har lyst til å bruke Tromsøbrua, og ikoniske landemerker i hele Norges juleby, til å gjenskape stemningen fra deres kjente julefilm. Vi er nok mange som har et nært forhold til den som en del av førjulstiden, sier Helle.

Filmen er laget av MKTG, Merkle, Icecube og lokale fotografer fra Tromsø i Magy Media

Se filmen her: