Denne høsten går Norsk Tipping og Lotto på luften med sin 56. reklamefilm under konseptet «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer».  

Den nye filmen minner imidlertid om tidligere varianter av samme film. I en nyinnspilling av den første filmen med Lotto-hunden Otto har reklamebyrået Pol og Lotto gått noe veier. Denne gangen er det katten «Risotto» som spiller hovedrollen.

- Norsk Tipping har fått utallige henvendelser fra dyre-elskere som har etterlyst en Lotto-millionær av typen katt. Så da var det bare å gyve løs, sier det kreative teamet i Pol, Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø.

Les også: Norsk Tipping tar Otto-pause i ny reklamefilm: - På tide å ta en helt annen retning

I tillegg til en nyinnspilling av den først Otto-filmen har Norsk Tipping også laget en splitter ny film med Risottos første helt egne historie.

- Det er vel et faktum at hunder har hakket enklere personligheter enn katter, så det var aldri noen tvil om at Risotto på ingen måte skulle minne om Otto, tvert imot. Og vi røper vel ingen hemmeligheter når vi sier at vi allerede på opptak skjønte at det kom til å bli en smule vanskeligere å få en katt til å gjøre som vi ville. Dermed ble det som katten ville, fortsetter de.

Hunden Otto ble introdusert for det norske folk tilbake i 2020, og har siden spilt hovedrollen i en rekke reklamefilmer. Flere av Ottos reklamefilmer har hevdet seg godt i Kampanje og Essence Mediacoms reklamebørs.

Høsten 2022 lot Norsk Tipping Otto få hvile og gikk i gang med nye reklamefilmer. Nå er altså Ottos første film, som for øvrig vant Gullfisken for reklameåret 2020, rekonstruert med en katt i hovedrollen.

- «Risotto-millionærer er ikke som andre millionærer» er første filmen i en serie av flere, der katten Risotto plutselig befinner seg i et hjem med ferske Lotto-millionærer. Og det er sant som det er sagt, for det skal mer enn en Lotto-gevinst til for å imponere en katt, sier Lysø og Lauritzen.

Se Risottos første film her:


Se oppfølgeren her: