Mathilde Storm har spilt rollen som «Hedvig» i en rekke reklamefilmer for Telenor de siste årene. Samtidig har hun bygget seg et stadig større navn som skuespiller, ikke minst gjennom «Rådebank» på NRK.

Nå er hun igjen aktuell i en reklamefilm for Telenor og denne gangen står hun også bak lydsporet.

- Vi vet av erfaring at karakterene fra Telenor-familien i kombinasjon med kjent musikk gir oss høy reklameoppmerksomhet og liking.

Telenor har tidligere gjort det skarpt i Reklamebørsen med hjelp av Alicia Keys og Ronan Keating (i egen person).

- Denne gangen har vi valgt å fokusere på «Hedvig» og kjæresten for å sikre relevans mot en noe yngre målgruppe, noe også kanalstrategien for kampanjen reflekterer. Det blir spennende å se om vi får like gode resultater som vi er vant til, sier Thomas Barre, markedssjef i Telenor.

Mathilde Storm har spilt inn en coverversjon av den norske klassikeren «Cries like a baby» fra The September When for anledningen. Den slippes også på Spotify.

- Vi visste at Mathilde har en skikkelig fin sangstemme. Da ideen var på plass, spurte vi om hun ville gjøre coverversjonen selv. Mathilde kjente ekstra godt til «Cries like a baby», hun er nemlig datter av The September When-keyboardist, Helge Hummervoll, sier teamet i reklamebyrået Pol, som har bestått av kreatørene Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø.

Einar Film har stått for produksjonen med John Andreas Andersen på regi.

Se filmen her: