Etter 11 år i Telenor der Torger Kjeldstad blant annet jobbet med «Mine Sider» og «Mitt Telenor»-appen, er Kjeldstad tilbake i telekombransjen og denne gangen i Altibox. Fra og med første april tar Kjeldstad over som ny teknologidirektør i internett- og TV-tilbyderen. Han kommer denne gangen fra en stilling som leder hos Sparebank 1 Utvikling, men har også erfaring fra mediebransjen etter flere år som teknologileder og utviklingssjef i Dagens Næringsliv.

- Torger har mange års erfaring fra teknologiledelse og produkt- og tjenesteutvikling i flere bransjer i tett samarbeid med forretningen og kundene. Han har i dag stillingen som leder for en av to leveranse enheter i Sparebank 1 Utvikling, og har tidligere ledet teknologiutviklingen i DN fra en papiravis til et digitalt mediehus, sier administrerende direktør i Altibox, Tor Morten Osmundsen.

Osmundsen sier Kjeldstad er «en leder som er opptatt av ledelsesprinsipper som psykologisk trygghet, tverfaglighet og autonome team».  Selv sier Kjeldstad at han «ser frem til å komme tilbake til telekom», et område han har vært opptatt av i hele sin yrkeskarriere.