Teknologiselskapet Penetrace, som i sin tid ble etablert Telenor, Gjensidige, Steen & Strøm, BI, Boots og Bring, satser på maskinlæring og prediktiv modellering. Nå styrkes teamet med ytterligere to personer.

Anders Tangvald er utdannet astrofysiker ved Universitet i Oslo og har lang erfaring fra Omnicom Media Group, Carat og Bisnode hvor han sist jobbet med kredittrisk og responsmodellering.

- Tangvald vil jobbe som modelleringsspesialist, og blir helt sentral når Penetrace skal hjelpe rådgivere og kunder med implementering av modellering, sier kundedirektør Lise Tangen Hansen.

- Jeg har fulgt med på hvordan Penetrace har utviklet de siste årene og da Lise fristet med å jobbe tett på utvikling og lansering av nye Penelytics kunne jeg ikke si nei, sier Tangvald.

Hilde Forslund starter som kundeansvarlig i Customer Success-teamet. Hun har erfaring fra rådgivning innen CRM og teknologiselskapet Target Everyone i tillegg til 15 år med mediebyråjobbing på CV-en.

- Mange annonsører leter etter «svaret» på hva som gir effekt innen markedsføring. Etter mange år som rådgiver opplever jeg at Penetrace sin unike plattform plattform er et svært godt verktøy som samler alle markedsdata og som gir et objektivt svar på hvilken effekt markedsføringsinnsatsen gir, sier Hilde Forslund.

- For å lykkes med rådgivning i dag må man være god på både markedsføring, medielandskapet og teknologi. Der er Hilde i særklasse, legger Tangen Hansen til. 

Les også: Penetrace i mål med eierjakten: - Vi har vi fått en kapitalsterk eier