Det statlige investeringsselskapet Investinor går inn på eiersiden i chatbot-oppstarten Cavai. Det er den første investeringen Investinor med regjeringens ne korona-mandat i ryggen. Det skriver Finansavisen.

- Vi har ønsket å gå inn i Cavai en stund, men måtte få det nye mandatet ordentlig på plass derfor skjer dette først nå. Dette er ikke et selskap i krise snarere tvert imot er det et selskap med stort vekstpotensial, sier investeringsdirektør i Investinor, Patrick Sandahl, til avisen. 

Cavai er et selskap som utvikler chatbotter til bruk i markedsføringsøyemed og gründerne i selskapet er, Steffen Svartberg og Tommy Torjesen.

- En av grunnen til at vi ønsket en aktør som Investinor i ryggen, fremfor gründerbaserte venturekapitalfond er at vi ønsker å ta med en del av den norske arbeidskulturen ut i verden, Svartberg.

Investinor går inn med fire millioner kroner noe som priser selskapet til 60 millioner kroner. Andre eiere i Cavai er Trond Riiber Knudsens TRK Invest, Try-huset og Stayer Invest.

Les også: Try-byråer kjøper startup-selskap: - På utkikk etter miljøer som jobber annerledes enn oss