- Jeg liker kursen Geelmuyden Kiese har hatt de siste årene, og er imponert over deres evne til å levere sterke resultater for kundene. Selskapet leverer høy kvalitet og innovativ kommunikasjon i en tid der verdien av synlighet er høyere enn noen gang. Jeg ser en fantastisk mulighet i Geelmuyden Kiese til å utvikle meg videre og bidra til å skape god kommunikasjon for kundene, sier Knut Olav Aarsnes, i en pressemelding.

Han har mer enn 25 års erfaring som journalist og rådgiver, og har ledet en rekke TV-, radio- og digital produksjoner. Sist kommer han fra stillingen som forretnings- og konseptutvikler i kommunikasjonsbyrået Maverix, der han også var partner. Som assosiert partner skal han bistå GKs kunder fremover og vil kunne kobles på eksisterende kundeoppdrag for byrået. Aarsnes vil også kunne benytte seg av selskapets ressurser til å løse oppdrag for egne kunder.

- Knut Olav har et stort engasjement både for fag og kunder og vil bli en solid tilvekst til Geelmuyden Kiese. Som sunnmøring har han også kommersiell forståelse og vet hva som skaper verdier. Det er bra både for byrået og kundene, sier daglig leder Severin Roald.

Geelmuyden Kiese har de siste årene knyttet til seg en rekke bransjeveteraner som assosierte partnere, blant andre tidligere Dagbladet-redaktør John Arne Markussen, tidligere oberstløytnant Geir Hågen Karlsen, dagligvarenestor Per Roskifte og mangeårig kommunikasjonssjef Kristina Bolstad Picard.