I år fyller KLP 75 år, og feirer dette med en ny profilfilm. Bak filmen står reklamebyrået Anorak, som er en del av NoA-gruppen, og produksjonsselskapet Fantefilm med Marius Holst på regi og Caroline Mathisen som produsent.

- Vårt mål er alltid å løfte frem jobben de ansatte i Kommune- og Helse-Norge gjør. Det er dem vi er til for, og i vår daglige virke ser vi alt det viktige arbeidet de gjør, sier Pia Fiskvik Karfjell, markedsdirektør i KLP.

- I den nye filmen vår har vi tatt et grep som vi håper vil vekke oppmerksomhet og som kanskje får folk til å tenke litt, legger hun til.

Filmen blir å se på både TV og kino i tiden fremover. Bak idéen står Anorak NoA og kreatørtrioen Sebastian Pandonis, Stein Simonsen og Jens-Petter Aarhus. Kundeansvarlig rådgiver er Janne Espevalen og prosjektleder Hege Dyrseth. Kampanjeansvarlig i KLP er Nils Fredrik Wisløff-Høgestøl.

- Ansatte i kommune- og helse-Norge løser store og viktige oppgaver, legger ned stor innsats og betyr så uendelig mye både for enkeltmennesker og for samfunnet vårt som helhet – hver dag. Vi er heldige, og det er lett å ta dem for gitt. Faktisk er det ikke så lett å se alt det viktige de gjør, før man tar det bort. I filmen sier vi «takk for at dere er der», og ønsker å minne om at vi skal være glade for at det finnes så mange mennesker der ute som passer på oss alle, sier Karfjell.

Se reklamefilmen her: