Populariteten til podkast har skutt i været, og nå bruker også flere bedrifter og organisasjoner podkast i sin kommunikasjon. Branded podkast gir din virksomhet en unik mulighet til å skape et personlig forhold til målgruppen din, samtidig som den øker interessen og engasjementet rundt deg og dere.

Nyoppstartede Gjenklang hjelper deg på veien mot ditt eget podkast-eventyr.

Den største fordelen med Branded podkast er at du får 30 gylne minutter helt alene med lytteren. Ingen andre mediekanaler lar deg snakke så direkte og personlig med målgruppen helt uforstyrret, i så lang tid. I en Branded podkast kan du gå i dybden med ekspertisen din og dele historier og tanker som skaper en god relasjon til de som lytter.

En god Branded podkast skaper tillit, troverdighet og tilhørighet, men det er mye man skal tenke på for å få suksess. Du trenger minimum en god mikrofon, opptaksutstyr og software til redigering. Men vel så viktig er det å ha en god idé, et godt manus og en gjennomtenkt regi. Ikke alle har denne kompetansen, og da kan det være lurt å snakke med et produksjonsbyrå som er eksperter på Branded podkast, slik som Gjenklang.

Derfor bør din bedrift starte en Branded podkast

Først og fremst er Branded podkast en unik mulighet for å tiltrekke seg målgruppen din på en effektiv måte man aldri har vært borti tidligere. Podkast er intimt og personlig rett i øret, og det unike er at du får lytterens fulle oppmerksomhet i 30 gylne minutter. Det finnes ingen andre markedsføringskanaler som er i nærheten av å tilby det samme.

En stor internasjonal studie gjort av BBC viser at eksponering i Branded podkast gir oppsiktsvekkende mange positive effekter for merkevaren.

For eksempel engasjerer lytterne seg overraskende mye i det kommersielle innholdet i en Branded podkast. Oppmerksomheten hos lytterne rundt dine produkter og tjenester øker med hele 89 prosent i en podkast der du har full styring på det som blir sagt.

I tillegg viser BBC-undersøkelsen flere positive effekter en Branded podkast gir for merkevaren:

 • Overveielse (↑57%)​
 • Favorisering (↑24%)​
 • Kjøpsintensjon (↑14%) 


Gjenklang får deg i gang enkelt og effektivt

Å komme i gang med sin egen podkast kan være utfordrende; hvor skal man begynne? Det er derfor Gjenklang er her for deg og din virksomhet.

Gjenklang har et stort team klart til å tilby alt som skal til for å realisere din podkast-idé. Vi hjelper din bedrift med å bli en superstjerne hos egen målgruppe.

Hos oss bistår vi deg med det du har behov for, slik at podkasten din blir tilgjengelig og lyttbar for publikum. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, enten du kun ønsker å leie studio, eller du trenger hjelp fra A til Å.

Vi hjelper dere med blant annet:

 • Workshop - finne det formatet som passer til din bedrift og merkevare.
 • Episodestruktur
 • Manus
 • Innholdsstrategi
 • Format
 • Regi
 • Musikk – jingler
 • Distribusjon i alle kanaler – Spotify, Apple, SoundCloud, osv


Er du nysgjerrig på om Branded podkast er noe for din virksomhet, eller ønsker du å booke studio? Ta kontakt med oss på hei@gjenklangoslo.no, eller les mer på www.gjenklangoslo.no.